Om os

Golden Gundog – Kennel med Golden Retrievers

Golden Gundog er en kennel drevet af jeg, Mikkel, og min hustru Sarah. Vi går op i opdræt af smukke og aktive Golden Retrievers, der har sind og temperament på rette sted. Vores hunde er en aktiv del af vores familieliv, da vores hunde kan bruges til alt fra jagt og terapi til blot at være den perfekte familiehund. 

Ansvarsfuldt studeopdræt

Vi hos Golden Gundog får op til to kuld om året i rolige, hjemlige omgivelser, hvor vi vægter vores hvalpes sundhed og trivsel højt. Vi introducerer tålmodigt vores hvalpe til både andre mennesker og hunde samt stimulerer dem fysisk og mentalt, før de skal ud til deres nye familier. 

 

Vi har arbejdet i Raceledelsen for Golden Retrievers i seks år, hvor jeg, Mikkel, også er uddannet som instruktør indenfor DRK og Dansk Kennelklubs opdrætter uddannelse. 

Mikkels historie – derfor startede vi Golden Gundog

En alvorlig påkørsel tilbage i 2016 ændrede både mit, Mikkels, liv og min karriere. Jeg måtte skrue ned for jobbet før tid og oplevede på egen krop, hvad det ville sige at have Golden-hundens rolige sind omkring mig.

I den hårde tid fandt jeg glæden tilbage og kom på rette spor igen gennem vores terapihund Huxi. Den glæde og terapeutiske hjælp vil vi gerne give videre til andre med ansvarsfuldt opdræt af sunde og afbalancerede Golden Retrievers. Læs evt. historien her

Har du spørgsmål til vores opdræt og hvalpe, så kontakt os venligst her.